Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. STESTA MED WORLD S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii”.

    Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „Detalii cont” din „Contul meu„.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. STESTA MED WORLD S.R.L.nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

    Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre STESTA MED WORLD S.R.L.pentru  confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul STESTA MED WORLD S.R.L., iar daca dumneavoastraveti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. STESTA MED WORLD S.R.L.se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si STESTA MED WORLD S.R.L..

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Confidentialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinului online www.stesta.ro este asigurata de un certificat SSL.

STESTA MED WORLD S.R.L.se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Strada Sarmisegetuza Nr. 8, Constanta, Judet Constanta, Romania compania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

STESTA MED WORLD S.R.L.certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
    dreptul de a cere STESTA MED WORLD S.R.L.sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
    dreptul de a cere STESTA MED WORLD S.R.L.sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
    dreptul de a cere STESTA MED WORLD S.R.L.sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
    dreptul de a cere STESTA MED WORLD S.R.L.sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@stesta.ro;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.stesta.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.stesta.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.stesta.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

    Copyright

STESTA MED WORLD S.R.L. declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.stesta.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.stesta.ro va pune la dispozitie adresa de e-mail contact@stesta.ro. Intregul continut al site-ului www.stesta.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea STESTA MED WORLD S.R.L.si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul STESTA MED WORLD S.R.L.a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

    Accesul la site

STESTA MED WORLD S.R.L.garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. STESTA MED WORLD S.R.L.declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.stesta.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale STESTA MED WORLD S.R.L., proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.stesta.ro.

    Descrierea produselor

STESTA MED WORLD S.R.L.declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil.

STESTA MED WORLD S.R.L.nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. STESTA MED WORLD S.R.L.va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans – fara a fi primit o confirmare a comenzii – vor fi rambursate de catre STESTA MED WORLD S.R.L. in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care STESTA MED WORLD S.R.L.nu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, STESTA MED WORLD S.R.L.poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre STESTA MED WORLD S.R.L.a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de STESTA MED WORLD S.R.L., produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc. STESTA MED WORLD S.R.L.declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.stesta.ro – si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. STESTA MED WORLD S.R.L.nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.

STESTA MED WORLD S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora – si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

STESTA MED WORLD S.R.L.nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului si service-ului autorizat de acesta.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei STESTA MED WORLD S.R.L.fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de STESTA MED WORLD S.R.L.de la acest client.

STESTA MED WORLD S.R.L. nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca STESTA MED WORLD S.R.L.a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricareiterteparti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

STESTA MED WORLD S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intregcontinutul acestui site fara o notificare prealabila.

    Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei. Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Lansarea unei comenzi presupune doar confirmarea de inregistrare a acesteia in cadrul platformei www.stesta.ro, acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform informatiilor aparute pe pagina de comanda se vor confirma telefonic sau pe email de catre reprezentantii www.stesta.ro la confirmarea comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.stesta.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

    Livrarea produselor

STESTA MED WORLD S.R.L.isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea se face in intervalul de 1-4 zile de la confirmarea comenzii de catre operatorul stesta.ro. Transport gratuit in toata Romania pentru comenzi mai mari de 200lei.

STESTA MED WORLD S.R.L.livreaza comenzile confirmate telefonic/email prin: FAN COURIER
STESTA MED WORLD S.R.L.isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de STESTA MED WORLD S.R.L.care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, pandemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata,, comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

STESTA MED WORLD S.R.L.isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

    Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.
STESTA MED WORLD S.R.L.isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

Plata in avans se poate realiza prin  ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre STESTA MED WORLD S.R.L.la adresa de e-mail contact@stesta.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupaincasarea avansului.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.
Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.
Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre dvs din motive ce nu tin de STESTA MED WORLD S.R.L., avansul nu va mai fi restituit.
Metodele de plata disponibile pe site-ul www.stesta.ro sunt urmatoarele:

Ramburs: Plata cu numerar la livrare
Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

Ordin de plata:Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de STESTA MED WORLD S.R.L.in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului.

Aceasta poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare a comenzii.

Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la contact@stesta.ro urgenteaza livrarea produselor.
Datele necesare efectuarii platii sunt:
Beneficiar: STESTA MED WORLD S.R.L.
Cod Fiscal: RO41365420
Adresa: Strada Sarmisegetuza Nr. 8, Constanta, Judet Constanta, Romania

    Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei.
Pentru orice problema aparuta in relatia cu STESTA MED WORLD S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la adresa de e-mail contact@stesta.ro.
Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.