SISTEME IMPLANT

ONEDAYBIOTECH

SISTEM DE IMPLANT PATENTAT

Implantul ONEDAYBIOTECH se bazează pe tehnologia sa unică de tratament de suprafață. Proiectăm, dezvoltăm și producem produse dentare de înaltă calitate.

Implant Flow
sisteme implant Sisteme Implant
Suprafata SLA

Suprafața S.L.A. are o morfologie excelentă și rugozitatea sa [Ra-1,8um-2,5um] oferă o integrare excelentă. Aceasta are cu 50% mai multă suprafață rugoasă și o putere de retenție mai mare decât RBM. Aceasta îmbunătățește atașarea și creșterea celulelor osoase, ceea ce îmbunătățește rata de osteointegrare.

Cuplul de torsiune de inserție este limitat la 40Ncm.

MT Active Implant System

Filet cu design variabil

Inele micro pentru prevenirea resorbției corticale a crestei alveolare Proiectarea cu două filete permite proprietăți de condensare osoasă și cea mai mare stabilitate primară.

Lamele apicale permit schimbarea direcției pentru poziționare restaurativă optimă.

Corpul conic de expansiune acționează ca un osteotom filetat: permite extinderea rădăcinii înguste și este proiectat pentru a obține o stabilitate ridicată în diferite tipuri de os compromise.

Revolutionizează viitorul sănătății cu implanturile OneDayBioTech

OneDayBioTech este o companie inovatoare ce redefinește conceptul de îmbunătățire a sănătății umane prin intermediul implanturilor avansate. Cu o abordare unică și tehnologii de vârf, OneDayBioTech oferă implanturi care pot transforma viețile oamenilor într-o singură zi.

Cu o echipă de cercetători și experți în domeniul bio-ingineriei, OneDayBioTech a făcut posibilă dezvoltarea implanturilor care pot fi instalate într-o singură zi. Acest lucru nu doar scurtează timpul de recuperare al pacienților, ci oferă și o opțiune mai accesibilă și mai convenabilă pentru tratamentele medicale complexe.

Indiferent de natura afecțiunii sau a nevoii medicale, OneDayBioTech oferă implanturi personalizate și soluții adaptate nevoilor individuale ale pacienților. Cu ajutorul tehnologiei avansate și inovației constante, OneDayBioTech devine un pionier în domeniul îmbunătățirii sănătății și schimbă modul în care oamenii pot beneficia de progresele medicale.

s Sisteme Implant
mini Sisteme Implant
mini healing abutment Sisteme Implant
mt act Sisteme Implant
scan mounter implant Sisteme Implant
healing cap Sisteme Implant
scan mount abutment Sisteme Implant
scan mount driver Sisteme Implant
bar scan body Sisteme Implant
remove driver Sisteme Implant
healing abutment Sisteme Implant
transfer abutment Sisteme Implant
angled abutment Sisteme Implant
milling abutment Sisteme Implant
temporary abitment Sisteme Implant
ucla ccm Sisteme Implant
onedaycator Sisteme Implant
multi unit abutment Sisteme Implant
impression coping Sisteme Implant

STESTA își propune să contribuie la sănătatea umană prin distribuirea de implanturi ONEDAYBIOTECH, ușor de utilizat în întreaga lume, la un cost accesibil, permitând astfel multor oameni să utilizeze implanturile noastre.

logo 02 Sisteme Implant
Cere Oferta